sobota, 24. november 2012

Želvica Bara gre na morje



In se je pripetila, po dolgem času, ki se je v letih izkazal, ter po trdem delu, tako tistih, ki so vaje usmerjale in vodile, pa šivale kostume in skrbele za prepotrebne stvari, da so bile, kakor in zlasti po trdem delu otrok, enaintrideset se jih je izkazalo, da je svojo prvo uradno predstavitev dočakal muzikal, za otroke, Želvica Bara gre na morje!

Odvijalo se je sinoči, v polni dvorani kamniškega kulturnega doma in ob glasnem odzivanju občinstva, ki je več kot le prepričljivo nagradilo prizadevanja zgoraj omenjenih, predvsem pa nastop prizadevnih otrok iz OŠ Marije Vere iz Kamnika. In že zdaj se ve za najmanj tri nastope, skozi katere bodo otroci tudi širše ponudili svojo razigranost. Nastopili bodo tako, denimo, v okviru prednovoletnega dogajanja v Kamniku, pa januarja v ljubljanski operi, v okviru dobrodelnega koncerta, da, tudi na Rima raji, festivalu otroške poezije, bodo zaigrali, zapeli, zaplesali...pa bržkone še kje, saj so dokazali, da so vredni odziva širše javnosti.

Glasbo za muzikal je napisal Goran Završnik, tekst pa...ah, nekdo, ki je že neštetokrat ugotavljal, da se je v tem, našem, "kultiviranem" okolju, bolje s sobopleskarstvom ukvarjati, kot s kulturo...

Če boste utegnili, in se boste do možnosti prigrebli, potem si le oglejte. Ne bo vam žal!

Kaj več, tudi skozi slikovne zapise, na:



Ni komentarjev:

Objavite komentar