ponedeljek, 15. marec 2021

Cepljenje proti kovidu ali "le" zdravljenje oz. njegov poskus?!

Baje (se) cepijo proti kovidu, ampak...
 
KAJ JE to CEPLJENJE? To je VNOS neke konkretne BOLEZNI v organizem, v njeni minimalni količini, seveda, s čemer organizem pripelješ do reakcije, do tega, da se upre tej (obvladljivi količini) bolezni.
 
Kaj je zdravljenje oz. uporaba zdravil? To je vnašanje substanc, s pomočjo katerih organizem na posreden način (prav zaradi teh substanc, neposredno, in šele posredno radi lastnega delovanja) obračunava z boleznijo.
 
Mar vnašajo, pri aktualnem "cepljenju", virus (kovid) v telo? Je vnos antibiotika, na primer, cepljenje... ali je "zgolj" zdravljenje oz. vnašanje ZDRAVILA (ne cepiva)?!
 
Ne, NE in NE, proti kovidu dejansko NE cepijo, pač pa vnašajo sredstvo, za katero menijo, da se utegne izkazati kot zdravilo. Ob tem pa so tako NEPOŠTENI (pardon, verjetno kar/tudi BUTASTI), da namenoma uporabljajo termin "cepljenje", namesto "zdravljenje", kajti - za registracijo zdravila so potrebna leta preizkušanj, številne potrditve, soglasja, dovoljenja... dočim gre zadeva s "cepivom" lažje, hitreje od rok...
 
Sicer pa - če je reklamiranje postalo (tudi) oglaševanje, če telefoni, celo sesalniki za prah pamet (tisto obče vrste, seveda) dosegajo, čemu ne bi bebci bebce s "cepljenjem" cepili?! Pa naj cepnejo, če se sreča pokaže!

Ni komentarjev:

Objavite komentar