sobota, 9. februar 2019

Niso krivi sorosi in rokfelerji!


Ne vem kolikokrat sem že zapisal, da so VSE »resnice«, s katerimi se občestvo izkazuje, popolno nasprotje resnic, tako da je popolnoma dejstvom neustrezno tudi obče kazanje s prstom na razne sorose in rokfelerje, češ da so le-ti krivi za »krivičen« svet. In pojasnim, čemu je res tako…

Poglej na sledeč način: v kolikor bi bili POSAMEZNIKI, tisti bogati in (zgolj zaradi svojega bogastva) »vplivni« krivi za vse na tem svetu, potem bi ti posamezniki morali imeti nadnaravne moči, malodane »božje«, kajti – le kaj lahko naredi sto, tisoč, deset tisoč posameznikov napram osmim milijardam »človeštva«?! Ničesar, dobesedno ničesar ne morejo narediti, ti posamezniki, sami po sebi, lahko pa »naredi« – njihov denar! Ampak…

Za denar smo že ugotavljali, da je zgolj neka tvar, da so denar bankovci in kovanci, potemtakem zgolj PREDMETI, ki sami po sebi nimajo neke svoje volje, in tudi NE moči, pač pa jim moč poraja – taisto nagonsko občestvo, ki v samem imetju denarja vidi veljavo ( = vrednost) tistega, ki denar, pač, ima. Taisto občestvo, ki tudi samo želi imeti denar ( = bogastvo, imetje, ugodje), ker želi biti (s pomočjo denarja) »nekaj vredno«. In taisto (denarja in vsega ostalega NEVREDNO) občestvo je pripravljeno za ta denar narediti malodane vse, kar nekdo od njega pričakuje, potemtakem je pripravljeno tudi – izpolniti sorosem in rokfelerjem njihova pričakovanja.

Pomisli na mišjo past, v njej košček sira in na miš. Je kriv tisti, ki, v želji, da bi se miši znebil, nastavi sir v past, ali je kriva, za to, da je ulovljena, miš in njena nagonskost? Ali drugače: je za neko vazo, skledo, narejeno iz gline, kriv tisti, ki ta predmet izdela (iz gline), ali je kriva glina, ker je gnetljiva (ker se pusti gnesti, oblikovati, voditi)?

Ko miš ne bi sledila IZKLJUČNO LASTNIM INTERESOM, ko miši ne bi bilo EDINO POMEMBNO njeno LASTNO UGODJE ( = sitost, katero lahko obravnavaš tako v neposrednem pomenu besede, kakor tudi v prenesenem), in KO bi SE miš ZAVEDALA POSLEDIC LASTNEGA ravnanja, v takšnem primeru bi lahko gore sira nastavljal v pasti, pa ene same miši ne bi ujel!
Ko glina NE bi bila gnetljiva, bi jo lahko obdeloval v nedogled, pa iz nje ne bi zmogel narediti sklede!
Tako da…

Ko sorosi in rokfelerji ne bi živeli v nagonskem svetu… ko nagonski svet ne bi bil zlahka vodljiv… ko ne bi bilo moč v nagonskem svetu dobesedno KUPOVATI SLEHERNEGA POSAMEZNIKA (prostitucija, v vseh svojih podobah, je OBČE STANJE!!!)… v takšnem primeru bi sorosi in rokfelerji lahko v nedogled mahali s svojim denarjem, pa ne bi mogli z njim kupiti tistih, katere potrebujejo za to, da zmorejo biti soros (rokfeler) načrti izpolnjeni! In…

In je težava v tem, da sorosi in rokfelerji ne potrebujejo vseh osem milijard »človeštva« za to, da svoje načrte uresničujejo, pač pa jih potrebujejo (in jih, z denarjem, kupijo) le toliko, kolikor jih je objektivno potrebnih za izvedben, praktičen del. In je težava, ker na popolnoma enak način poslujejo VSA podjetja, pa je »pridnost« in »pripadnost« odvisna neposredno od količine denarja, s katero nekega (in VSAKEGA) posameznika (nagonske = NErazumske zasnovanosti) kupiš. In ker je teh podjetij »malo morje«, in ker VSAK človejak SLEDI IZKLJUČNO LASTNIM INTERESOM (pomeni, da bi se tudi aktualni »reveži« izkazovali kot prodane duše v istem trenutku, ko bi jih zaposlil nek soros, in bi taisti aktualni »reveži« prav tako plesali po sorosovih melodijah)… zgolj zaradi tega je svet »krivičen« za tiste, ki do sorosov ne sežejo!

Ni lastnik osla kriv za to, da gre osel za korenčkom, pač pa je za takšno dejstvo kriva – oslova narava, torej osel sam! Dočim lastnik (tega osla) zgolj upošteva to oslovsko naravo, in jo upošteva sebi v prid.

Svet človejakov = svet nagonov = svet živali = svet NEUMNOSTI!

Ni komentarjev:

Objavite komentar