torek, 27. december 2016

Pomemben korak v smeri končne opredelitve Sveta!



Tako, pa je, končno (!!!) sprejet sklep, s katerim je Strokovni svet Združenih narodov priznal žabam pravico do tega, da smejo tudi one, žabe, potemtakem, s svojimi očmi zreti na Svet, in da je zategadelj Svet potrebno obravnavati tudi z žabje perspektive!

In so se s tem tudi žabe priključile vsem tistim milijardnim očem, ki z gledanjem ugotavljajo strokovna dejstva o obstoječi realnosti, s čemer je žabam, ne nazadnje, priznana pravica do njih mnenja, bržčas sila strokovnega, glede na to, da je o njem razpravljal celo Strokovni svet Združenih narodov.

In je zadeva celo povsem skladna z realnostjo, strokovno, kakopak, kajti tudi žabe vedo o Svetu, celo veliko vedo, kajti - če je komu znan svet mlak, potem je zagotovo žabam!

Obstajali so, in še vedno obstajajo, določeni pomisleki, glede odločitve Strokovnega sveta, a so bili gladko zavrnjeni. Določeni skeptiki, ki se vselej izkazujejo s pesimizmom (torej s povsem neprimernim pristopom k obravnavi svetovnih razmerij), so namreč prepričani, da je s tem, ko je žabam priznana pravica enakovrednega ugotavljanja Sveta, storjen tudi prvi korak v smeri širitve žabjih pravic. Bojda, po mnenju pesimistov, lahko obravnavana odločitev privede celo do tega, da bodo, v končni fazi, žabam priznane tudi - človekove pravice...

Ni komentarjev:

Objavite komentar