torek, 23. maj 2023

"Namig"

Glede na to, da sem bil nekega »namiga« deležen (sicer ne vem katere »sorodne strani« naj bi obiskoval, a pustimo to ob strani), zapišem:
 
NE iščem »sorodnih duš« ne prek spleta, ne na cesti in na cestnih vogalih, ne v raznih pajzljih, bifejih in v njihovih straniščih, ne v hotelskih sobah, ne na avtobusnih in železniških postajah… skratka nikjer, kjer se mi nikdar ni iskati dalo, nikjer, kjer ničesar omembe vrednega najti ne bi mogel, nikjer, kjer poleg »duš«, ki mi še zdaleč niso niti sorodne, niti blizu, drugega ni, vsaj v podobah samo-ponujanja ne!
 
In sploh ne iščem »duš«, ki svojo »sorodnost« vidijo v med-noge-spustiti in/ali v med-noge-dospeti, katerim je »ljubezen« doseganje telesne naslade, in jim »bližina« predstavlja seks, goli seks, samemu sebi namenjen, medtem ko jim je »toplina« izključno neko lastno ugodje, doseženo ob zadovoljevanju nekih temeljnih, fizičnih, živalskih potreb. Tako da…
 
Hvala za »namig«, a v svinjaku se, vsaj zavedajoč se tega (žal moram tako zapisati), nikoli nisem iskal, se v njem prijetno počutil, želel v njem biti. Ga raje prepuščam tistim, ki drugačnega sveta ne poznajo. In ga, tega drugačnega, mimogrede, tudi vredni niso!

Ni komentarjev:

Objavite komentar