torek, 21. julij 2015

Vedenjske težave...

NIHČE se ne rodi z vedenjskimi težavami...

Obstajata dve vrsti tistega, kar pod tem terminom obravnavamo:

- "vedenjske težave", ki jih človeška preprostost kot težave dojema, saj ni zmožna, ta preprostost, spoznati tega, da ima sleherno bitje pravico do tega, da je TO, KAR JE (baje se za to celo "zavzemamo", a sprotno izkazujemo, kako nam to zavzemanje zares leži in uspeva), obenem pa ta človeška preprostost ni zmožna lastnega upoštevanja RAZLIČNOSTI izkazovati, ker za nekaj takega - NI USPOSOBLJENA, česa takega (že umsko) ni zmožna! Pa se kot "vedenjska težava" porodi prav vse, kar "MENI" ne ustreza, meni, ki niti te poštenosti ne premorem, da bi izkazoval tisto, za kar se (le v besedah, lažno, dvolično) "zavzemam"...

- vedenjska težava, ki se kaže v obliki DEJANSKEGA odstopanja od "naravnega", v podobi določenega defekta, okvare, pa... na primer: pes, ki po svoji naravi NI AGRESIVNO BITJE, postane agresiven... in, kadar za to njegovo "agresivnost" ni kriva bolezen (dejanska okvara "sistema"), in VEČINOMA NI kriva bolezen, sem za njegove vedenjske težave kriv kar "JAZ", njegov lastnik/vzgojitelj, ki ga nisem znal drugačnega od sebe vzgojiti! In, absurd, potem naj bi prav "jaz" (ki drugače, kot v agresijo, ne znam) taistemu psu "njegove" vedenjske težave" odpravljal... obenem pa lastne (samega sebe) ohranjal?!


So, dejansko SO protislovja, v vseh stvareh, v vsej "naravi", neka povsem logična, normalna protislovja, a edina IDIOTSKA, celo sama sebi namenjena, so - IZKLJUČNO pri "človeku, razumskem bitju"... Mejduš, ko si ne bi na račun raznih ajnštajnov (njih) razumskosti pripisovali!!!!!!!!

Ni komentarjev:

Objavite komentar