torek, 30. julij 2024

»Otroci se morajo nujno naučiti spoštovati starejše«…

V naslovu zapisano je zgolj – BEBAVA trditev bebavega občestva, ki ZLORABLJA (tudi) besedo spoštovanje, jo dobesedno vsakomur namenja, s čemer IZNIČUJE OSNOVE spoštovanja, briše ločnice med tistimi, kateri si spoštovanje zaslužijo, in onimi (absolutno večino), ki si ga – ne zaslužijo!
 
V kolikor je »starejšost« (torej neka /nabrana/ leta) dejansko osnova za spoštovanje (in ne ZGOLJ za neko upoštevanje!), potem je potrebno VSE, kar je starejšega datuma rojstva, spoštovati… tudi neko, denimo, govedo!
 
Otroci BI se MORALI naučiti PREPOZNAVATI vsebine, na temelju katerih zmore priti do spoštovanja… posledično BI se morali naučiti spoštovati samo in izključno tiste, ki takšne vsebine (vrednosti) premorejo, in izkazujejo… in, še bolj posledično, BI se morali naučiti absolutno večino, z njenim »spoštovanjem«, z njeno »spoštljivostjo«, z njeno domišljavostjo vred – v tri materine poslati! TO je tisto, česar bi se otroci zares morali naučiti, a absolutna večina teh otrok NIKOLI do česa podobnega NI zmožna dospeti!
 
Mimogrede: POSERJEM se na obče »spoštovanje«, na njihovo »spoštljivost«, poserjem se na vse tisto, o čemer blebečejo, pri čemer niti tega NE vedo – o čem izjavljajo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar