nedelja, 14. julij 2024

Sodobni človek… laž, laž, laž, laž, LAŽ!!!

Človečnjak (Neandertalec) NI (bil) v sorodu s človekom, in še zdaleč NI (bil) človek!
Po genski sestavi in po zmožnostih (značilnostih) mišljenja in čustvovanja JE (bil) sorodnik šimpanza! In je (bil) NAGONSKO bitje (izključno živalski svet je sestavljen izključno iz nagonskih bitij)!
 
Človek, Homo Sapiens, je POPOLNO NASPROTJE ČLOVEČNJAKU: drugačen po genskem zapisu, popolnoma drugačen (povsem NASPROTEN) po mišljenju (zmore celovito, kompleksno mišljenje… za razliko od človečnjaka, ki zmore zgolj enostavnega), kot tudi po čustvovanju (vsa nagonska bitja temeljijo na SEBIČNOSTI, medtem ko ČLOVEK TEMELJI NA UVIDEVNOSTI, ki je popolno nasprotje sebičnosti)!
 
»Sodobni človek« je potomec križanja med človečnjakom in človekom, potemtakem NE pripada nobeni vrsti!
Po zakonitostih Narave je ohranil, vsebinsko gledano, značilnosti (zmožnosti) človečnjaka, in edino, kar je prevzel od človeka je – telesna podoba (kar bi se zgodilo, domnevam, tudi, ko bi prišlo do križanja med šimpanzom in človekom), pa še za to je potreboval več kot ŠESTDESET TISOČLETIJ »evolucije«.
 
»Sodobni človek« je, kot nagonsko bitje – žival, sicer po dveh hodeča in človeku, telesno zgolj, podobna, a kljub vsemu – žival! In o »sposobnostih« te živali, o njenem »dometu« najbolje priča zgodovina – ko svet vodijo razumski, etični posamezniki, takrat je zaznavati napredek (med katerim je še NAJMANJ pomemben tehnološki!!!), ko odločajo vsi (posredno ali neposredno), takrat zgodovinski graf izkazuje »črte navzdol«, potemtakem ne samo stagnacije, pač pa dobesedno NAZADOVANJE, vračanje v času nazaj!
 
Absurd – ta »sodobni človek« (sam mu pravim ČLOVEJAK) se ima za boljše svoje obstajanje zahvaliti prav človeku (le-ta je edino bitje, ki zmore okoliščine kakovostno spreminjati, jih izboljševati)… obenem pa človek in človeški svet NIMATA HUJŠEGA SOVRAŽNIKA, kot je prav- »sodobni človek«!
 
To, da je moč »sodobnega človeka« šteti v (osmih) milijardah, Homo Sapiensa (EDINEGA DEJANSKEGA ČLOVEKA!!!) pa, morda, v dvesto milijonih, to, zagotovo, NE bi smel biti razlog za obstajanje največje NERESNICE, največje LAŽI, ki o milijardnem človeštvu govori, kajti…
 
Brez človeka (Galileo, Sokrat, Da Vinči, Kopernik, Tesla… in njim enako delujoči) bi bil Svet, še vedno, kamenodoben, medtem ko bi brez človejakov NE poznal goltavosti, sebičnosti, preračunljivosti, spopadov… pač pa bi se izkazoval s KONSTATNIM NAPREDKOM, morda s kratkotrajnimi zastoji, a brez vsakršnega vračanja-v-preteklost!
 
»Sodobni človek«?! Žival, nenehno prilagajajoča se okoliščinam, nenačelna, NEmoralna, obenem pogoltna in sebična?! Takšno poimenovanje je, dobesedno, ŽALITEV za človeka, in takšen svet ni nič drugega, kot – postopno, a konstantno (upam, da na koncu ne tudi uspešno) RUŠENJE ČLOVEKOVEGA SVETA!
Da, a razni »ukrepi za zaščito naravnih vrst« so »slepi« za preprosto dejstvo: človek, kot vrsta, vse bolj sodi med OGROŽENE, in… ko bo dokončno izginil, takrat… dobrodošli v davni preteklosti, v pradavnini… najprej kraje, ropanja, poboji… nato kanibalizem… potem pa, med morebitnimi preživelimi, znova kamni in krepela, »argumentacija« tistega živalskega prav!
In še en da – bravo javno šolstvo! Zahvaljujoč tebi mrgoli »izobraženih«, mrgoli »strokovnjakov«, mrgoli, pač, tistih, ki MENIJO, da vedo, a se ne zavedajo, da – NIMAJO POJMA! In – kako je najlažje uničevati, če ne tako, da BEBCA v »razreševanje« pošlješ?! In teh bebcev, ter njih učinkovanj, je moč v vsakem času zaznati, tudi v času »napredka napredne Dežele«…

Ni komentarjev:

Objavite komentar