nedelja, 15. september 2024

Bolj se splača…

Za njihovo ljubezen-gre-skozi-posteljo se bolj splača najeti vlačugo, in kuharico, za ljubezen-gre-skozi-želodec! Vedno je sveža, ta »ljubezen«, lahko jo, kadarkoli, odpikaš, celo zbarantati je kaj moč…
Ne potrebuješ dodatnega sprejemnika, televizijskega, dodatne sobe, da v silni »ljubezni« ločeno živita svojo »skupnost«. Ne potrebuješ skrbeti kdaj, če sploh, se bo vrnila, ker boš »ljubezen« imel pri sebi, vselej, ko jo boš potreboval, in naročil. Živcev ti ne bo žrla, ker se ne bo s svojim po-njeno zoperstavljala tvojemu po-moje. Pa še za otroke ti ne bo treba skrbeti, in manj jih bo, ki bodo, radi »vzgoje«, dete-kopirani, v butastih prepričanjih, in izkazovanjih, novi-stari.
Funkcionira, brez skrbi. Če zmore pri zajcih, podganah, čemu ne bi tudi v »civiliziranosti«. Že itak se dogaja, in odvija, celo bogovom za hrbti, čemu se ne bi tudi tako, javno?! Itak je vse mahnjeno na denar, in je, za »pošteno« plačilo, moč, tako vsaj pravijo, vse dobiti. V krogih resda prav nič dišečih značilnosti, a kljub temu.
Želiš imeti tudi ljubezen-gre-skozi-pospravljeno?! Nič lažjega, vlačugo za dlje najemi, naj ti, izmenično, obe »ljubezni« izkazuje. Če pa bi rad tudi zavist vzbujal, z njo, potem – sposodi si nekje obleko, zanjo. Le to glej, da ne bo stara, vlačuga, ne obleka, pa s preveliko kilometrino, takšna, kakršno so že premnogi kot »ljubečo« plačevali. Da ne bi nekega negativnega odziva doživel, češ tudi-jaz-jo-poznam-a-mi-je-sveža-ljubezen-boljša.
Kaj?! Predanost?! Hm – komu ali čemu?! Tebi, in tvojemu po-moje, ali sebi, in njenemu po-njeno?! Če naj bi bila tebi, potem se moraš zavedati, da ti niti pralni stroj ni prodan z neskončnim jamstvom, pa ne moreš, potemtakem, računati na to, da ti bo ravno predan. Vsaj več ne, kot toliko, kolikor ve, da mora biti. Da se ga z izvijači, nekimi, ne lotijo, ali se celo z odpadom sreča. Če pa gre za predanost nje njej, njenemu po-njeno, potem… vse za »ljubezen«, ob upoštevanju, seveda, da za različna »odpiranja srca« veljajo različne tarife. In bo predana, kako ne bi bila, dokler bo, tako kot ti počneš, lastne interese zrla.
Imam srečo, da me njihova »ljubezen« ne vleče, in da mi gre vsakršna, tudi zakonska, prostitucija na jetra. V občem daj-damu sem vselej raje tisti »dam« izkazoval, in do tistega »daj« dospel nisem. Vendar – vsakdo po svoje, ne nazadnje tudi zajci in podgane »ljubijo«.

Ni komentarjev:

Objavite komentar